Slet te huur lekkerekut

slet te huur lekkerekut

Nog een klein stukje e hij zit er helemaal in! Kijk die blije blik in haar ogen, das genieten he schatje! Doen durven of waarheid? Durf jij mijn zaad te slikken schatje? Ze kan geen kant op terwijl het kaarsvet in haar kutje druipt en keihard geneukt wordt. Knevelbal in zijn mond en een buurplug in zijn kont! Geile ouwe neukerd wordt diep in haar ster genaaid!

Otto wordt ondergescheten door zijn dochter. Kijk ze eens genieten als hij ze daarna in zijn mond plast! Zeer jonge tieners ontdekken dat ze lesbisch zijn.

Hij wordt voor het eerst anaal geneukt, zijn vrouw kijkt toe! Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje. Ik werk voor hem als personal assistent en nadat mijn vorige relatie op de klippen was gelopen, heeft hij me het hof gemaakt.

Buiten dat we vaak in dure restaurants gingen eten, overlaadde hij me met cadeautjes en deed hij echt alles om me te over te halen met hem verder te gaan. Ondanks het feit dat ik absoluut niet verliefd op hem was, ben ik uiteindelijk gezwicht voor het luxe leventje. Ook omdat mijn vader, die mij nadat mijn moeder toen ik 4 jaar was, er met haar minnaar vandoor is gegaan, liefdevol alleen heeft opgevoed en met wie Jaap het erg goed kan vinden, er bij mij op aandrong “Debbie, het is zo’n ontzettend aardige gast en hij is compleet hoteldebotel op jou.

Zo’n goede partij kom je nooit meer tegen Ik vind hem ook hartstikke lief. Alleen seks met hem blijft toch een flauw aftreksel van de stomende seks die ik gewend was. Voorspel is er amper en hij heeft al een zaadlozing nog voordat ik goed en wel opgewarmd ben. Eigenlijk was het toen al duidelijk dat als ik de juiste persoon tegen het lijf zou lopen, ik voor de bijl zou gaan. Zo nu en dan komt mijn beste vriendin uit Breda een weekend langs. Gaan we samen gezellig winkelen en een hapje eten.

Als op een avond Annemarie en ik langs een kleine, beetje obscure discotheek lopen, laten wij ons door de zwarte portier overhalen en gaan naar binnen. Het is er behoorlijk druk en donker, de bezoekers hebben voornamelijk een getinte tot donkere huidskleur.

Maar de muziek is goed en al snel staan wij met elkaar te dansen. Twee jonge Marokkaanse jongens dringen zich aan ons op. Ik probeer ze vriendelijk duidelijk te maken dat we dat liever niet hebben. Ik heb ook niets met buitenlanders en al helemaal niet met Marokkanen, die volgens Jaap verantwoordelijk zijn voor zowat alle problemen in Antwerpen.

Maar ze trekken zich er niets van aan. Ze wringen zich als het ware tussen ons in en al gauw dans ik met ene Mo en Annemarie met Achmed. Mijn danspartner kijkt me brutaal en uitdagend aan, terwijl ik me probeer aan te passen aan zijn snelle bewegingen.

Binnen no time ben ik behoorlijk bezweet en als Mo zegt dat we iets gaan drinken, loop ik braaf met hem mee. Terwijl we ons door de drukte richting bar wurmen, legt hij zijn hand bezitterig op mijn billen. Er is geen kruk vrij, maar in de uiterste en donkerste hoek zitten blijkbaar twee Marokkaanse vrienden van Mo, die mij ook vaag bekend voorkomen, want op zijn verzoek staat een van hen zijn kruk aan mij af.

Eenmaal gezeten, bestelt Mo, over de bar leunend en zo zijn lichaam tegen het mijne drukkend, iets te drinken. En even later overhandigt hij me “een heel speciale cocktail voor een heel speciale vrouw” die erg zout smaakt en waardoor ik alleen maar meer dorst krijg.

Alsof het normaal is legt hij zijn hand op mijn blote knie, waartegen ik protesteer “Dat heb ik liever niet Jij komt toch hier naar toe om een vent aan de haak te slaan. Nog voor ik kan reageren, duwt hij in een snelle beweging mijn benen van elkaar en wringt er zijn lichaam tussen. Mijn mening wordt niet gevraagd en wellicht juist daardoor word ik opgewonden. Met zijn gezicht vlak bij het mijne fluistert hij me toe “Geef toch toe dat je op me geilt.

Dat je hunkert naar lichamelijk contact. Dat je door mij aangeraakt wil worden. Slechts heel even bied ik weerstand, maar als zijn ongeduldige tong tussen mijn lippen probeert te komen, gaat mijn mond vanzelf open en dringt zijn tong mijn mond binnen.

Toen had ik hem weg moeten duwen en weg moeten lopen. Maar hij kust echt heel lekker. Misschien kwam het door die cocktail, maar ik blijf hartstochtelijk met hem zoenen.

Zijn handen liggen op mijn billen en schuiven mijn onderlichaam naar voren en plots voel ik zijn stijve tegen mijn buik. Ik bied geen weerstand meer, integendeel ik kantel mijn bekken een beetje waardoor ik zijn harde paal beter tegen mijn pruim voel.

Hij haalt zijn lippen van de mijne, en fluistert, onderwijl zijn pik stevig tegen mijn kut duwend “Zie, je wilt niets liever, je bent een geile slet”. Ontkennen heeft geen zin. Plots schuift een hand onder mijn shirt en voel ik zijn warme, klamme vingers op mijn blote rug.

Er gaat een siddering door me heen. Ik ben geil en duw mijn buik verlangend tegen zijn erectie aan, hem duidelijk makend dat ik gewillig ben. Mo’s hand glijdt over mijn rug naar boven. Ik wil dit niet bevestigen, maar als hij met zijn andere hand mijn kin optilt en me dwingend aankijkt, fluister ik “Ja, ik ben geil.

En zeker niet mijn sletje” zegt hij en meteen haken zijn vingers mijn bh los. Dan schuift zijn hand onder mijn shirt naar voren en trekt de cups naar beneden.

Nog eer ik kan protesteren, heeft zijn mond de mijne weer gevonden en verdwijnt ook zijn andere hand onder mijn shirt. Vrijpostig exploreert hij mijn borsten, bevoelen de omvang, strelen mijn tepels die zich meteen met bloed vullen en zich oprichten.

Onderwijl maakt hij stotende bewegingen met zijn geslacht tegen mijn pruim. Gewillig doe ik mijn benen nog iets verder uit elkaar en dan voel ik zijn piemel, slechts gescheiden door kleding, tegen mijn soppende spleet aanduwen. Als hij zijn lippen van mijn mond neemt, komt er ruimte tussen onze lichamen.

Weerloos hang ik met mijn rug tegen de bar. Mijn bekken verlangend naar voren duwend. Dan zie ik de smalende blik van de twee jongens, die mij brutaal opnemen. Even ben ik beschaamd en wil me oprichten, maar Mo houdt me stevig in zijn greep.

Zijn handen gaan gewoon door met het betasten van mijn borsten. Hij knijpt in mijn tepels en trekt dan, zichtbaar voor de jongens naast ons, triomfantelijk de bh onder mijn shirt vandaan.

Vervolgens doet hij ook nog de twee bovenste knoopjes van mijn shirt los, waardoor duidelijk is dat ik nu bh-loos ben. Ik moet zelfs oppassen dat ze er niet uit floepen, denk ik nog. Zal ik het hier uittrekken? Op mijn nee, nee, stuurt hij me naar het toilet. Toen had ik Annemarie moeten gaan zoeken en weggaan. Maar ik deed het niet. Ik ben naar het toilet gegaan, heb mijn aan de voorkant doorweekte slip uit getrokken. Toen ik terug kwam, stonden Annemarie en Achmed daar. Ik wist me geen houding te geven.

Het was voor hen ook duidelijk dat mijn haast onbedekte borsten nu ineens bloot waren. Na nog wat gebabbel, vroeg Annemarie of ik mee naar huis ging, maar voordat ik ook maar kon reageren, zegt Mo “Nee, Debbie blijft hier. Ik zorg wel dat ze veilig thuis komt. Boven waren wat zitjes, allemaal bezet. En een paar hangtafels, waar er nog wel een paar van vrij waren. Heb je je slip uitgetrokken? Dan steekt hij zijn hand onder mijn rok. Even wacht hij, maar als ik mijn benen iets van elkaar zet, gaan zijn vingers langs mijn blote dij omhoog.

Ik ben zo geil, wil zo graag dat hij me aanraakt, zijn vingers in me steekt, dat ik hem aanmoedig: Voel maar hoe geil jouw sletje is Het is zo lekker, “alleen als jij me als een sletje behandelt” breng ik met moeite hijgend uit. Dan trekt hij zijn vingers uit me. Achmed is terug met de drank. Hij geeft mij een cocktail en Mo, die met zijn rug tegen de muur leunt, een biertje. Plots glijdt Mo’s hand onder mijn oksel door zo in mijn shirt en strelen zijn vingers mijn borsten, terwijl Achmed geamuseerd toekijkt hoe ik door zijn vriend wordt bepoteld.

Ik protesteer niet, maar sla beschaamd mijn ogen neer. Sommigen waren met elkaar bezig, anderen lagen te zonnen, het voelde wel lekker zo helemaal naakt. Hij kijkt me bedenkelijk aan en zegt tenslotte: Hij begint bij mijn schouders, het is meer masseren dan insmeren, maar het is heerlijk, ik geniet er van, als hij zo heel mijn rug heeft gedaan, begint hij bij mijn voeten, en zo naar boven. Met een vinger gaat hij een klein stukje mijn anus in, stil liggen gaat al moeilijk worden. Dan glijdt hij met twee vingers mijn drijf natte kut in, en zijn duim drukt hij in mijn ster.

Inmiddels heb ik beide benen opgetrokken en lig ik dus met benen wijd en Remco daar druk bezig. Zal wel geil zijn om dat van een afstand aan te zien. Met mijn bekken lig ik op en neer te gaan op het ritme dat Remco zijn vingers in me stoot.

Zwaar lig ik te hijgen en te kreunen, "ga door. D omgeving kan me niks schelen,ik moet klaarkomen, steeds sneller beweegt hij in mij dan alsof er een explosie plaat vind, barst mijn orgasme los.

Luid kreunend en heftig schokkend kom ik klaar, uitgeput blijf ik liggen, met mijn benen wijd uit elkaar. De geiligheid is niet over nu, alleen maar erger geworden. Remco komt naast me liggen en kijkt me liefdevol aan, het enige wat ik tegen hem zeg ; "je moet me neuken, nu", hij zegt "dat kan toch hier niet"? Met open mond kijkt hij me aan, "dat heb je nog nooit gedaan denk ik "zeg ik, "voorzichtig naar binnen gaan dan"even rustig aan dan neuken, het is lekker strak, ga op me liggen en neuk me".

Zijn pik staat keihard stijf dus dat is geen probleem, hij gaat op me liggen, omdat hij mij al klaargemaakt heeft en in mijn kontje zat met zijn duim, ben ik goed nat en staat alles lekker open. Hij komt makkelijk in me, geweldig zoals ik hem in mij voel komen. Dit is geil, op het strand, waar je gezien en bekeken kan worden, heerlijk in mijn kont geneukt worden. Stop een vinger een klein stukje in mijn kut, door het dunnen wandje voel ik zijn harde pik in mij zitten.

Heerlijk, de geile neukstaaf van mijn zoon diep in mij, we zijn beide nu zo vreselijk geil. Zonder enige schaamte ligt hij nu zijn moeder te neuken op het strand. Ik bewerk mijn klit en mijn eerste orgasme giert door mijn lijf, voel het kutgeil over mijn hand lopen. Remco gaat rustig door met in mij te stoten, heerlijk diep zit hij in mij, zeg tegen hem "af en toe moet je even stil liggen, zodat je niet snel klaarkomt" Hij fluistert nu steeds geilere praat in mijn oor.

Hij heeft een heerlijk constant neuk tempo, als een heipaal voel ik hem steeds in mij stoten. Ik vinger en speel met mijn klit, die steeds groter wordt. Weet niet hoe lang we geneukt hebben ondertussen, maar roep naar hem, "neuk me nu hard en diep en spuit me vol". Als ik nu klaar ga komen weet ik dat het heftig zal zijn, en ik denk hetzelfde voor Remco. Aan zijn ademhaling merk ik dat hij ook bijna komt. Dan voel ik de eerste straal sperma in mij, een laatste kneep in mijn klit en ik kom ook. Wat er gebeurt, en op welke manier weet ik niet precies meer, maar ik voel onophoudelijke stralen sperma in me.

Remco heeft me stevig vast zodat hij op me kan blijven liggen, en belangrijker in me kan blijven. Dit is neuken en klaarkomen op zijn allerbest, als na een poosje Remco van me afrolt, en naast me komt liggen zegt hij ; "nooit geweten dat sex zo geweldig lekker kan zijn".

Je hebt vannacht moeten beloven dat je me twee keer per dag vol spuit en dit was de eerste keer. Het is ondertussen wel erg nat onder mij geworden, er is veel geil uit mijn kut gekomen en er loopt ook zaad van Remco uit mijn kont. Als ik op sta merk ik dat ik niet zo stevig op mijn benen sta, als ik rond om mij heen kijk, zijn er verschillende stelletjes, die lachend naar ons kijken, en twee zijn er die hun duim opsteken.

Tegen Remco zeg ik "ik denk dat we wel een heftige life show hebben gegeven". Maar voel me toch een beetje ongemakkelijk, dat wij nu en op deze manier de aandacht hebben. We wandelen samen naar het water, is wel lekker even afkoelen, ga tot mijn borsten het water in, en maak het tussen mijn benen een beetje schoon.

Remco ondersteund mij, hij is een kop groter dan ik, dus ik hang een beetje tegen zijn borst aan en hij speelt ondertussen met een tiet.

Als ik klaar ben dan draai ik me naar heb met mijn borsten tegen hem aan en wil hem een kus geven. Om dat te vergemakkelijken tilt hij mij op, en zoenen we, dan merk ik dat die geile dekhengst al weer met een stijve staat en mij op zijn paal wil laten zakken.

..

Gratis film sex gay sexstellungen

Voorspel is er amper en hij heeft al een zaadlozing nog voordat ik goed en wel opgewarmd ben. Eigenlijk was het toen al duidelijk dat als ik de juiste persoon tegen het lijf zou lopen, ik voor de bijl zou gaan. Zo nu en dan komt mijn beste vriendin uit Breda een weekend langs. Gaan we samen gezellig winkelen en een hapje eten. Als op een avond Annemarie en ik langs een kleine, beetje obscure discotheek lopen, laten wij ons door de zwarte portier overhalen en gaan naar binnen.

Het is er behoorlijk druk en donker, de bezoekers hebben voornamelijk een getinte tot donkere huidskleur. Maar de muziek is goed en al snel staan wij met elkaar te dansen.

Twee jonge Marokkaanse jongens dringen zich aan ons op. Ik probeer ze vriendelijk duidelijk te maken dat we dat liever niet hebben. Ik heb ook niets met buitenlanders en al helemaal niet met Marokkanen, die volgens Jaap verantwoordelijk zijn voor zowat alle problemen in Antwerpen. Maar ze trekken zich er niets van aan. Ze wringen zich als het ware tussen ons in en al gauw dans ik met ene Mo en Annemarie met Achmed.

Mijn danspartner kijkt me brutaal en uitdagend aan, terwijl ik me probeer aan te passen aan zijn snelle bewegingen. Binnen no time ben ik behoorlijk bezweet en als Mo zegt dat we iets gaan drinken, loop ik braaf met hem mee. Terwijl we ons door de drukte richting bar wurmen, legt hij zijn hand bezitterig op mijn billen.

Er is geen kruk vrij, maar in de uiterste en donkerste hoek zitten blijkbaar twee Marokkaanse vrienden van Mo, die mij ook vaag bekend voorkomen, want op zijn verzoek staat een van hen zijn kruk aan mij af. Eenmaal gezeten, bestelt Mo, over de bar leunend en zo zijn lichaam tegen het mijne drukkend, iets te drinken. En even later overhandigt hij me “een heel speciale cocktail voor een heel speciale vrouw” die erg zout smaakt en waardoor ik alleen maar meer dorst krijg.

Alsof het normaal is legt hij zijn hand op mijn blote knie, waartegen ik protesteer “Dat heb ik liever niet Jij komt toch hier naar toe om een vent aan de haak te slaan. Nog voor ik kan reageren, duwt hij in een snelle beweging mijn benen van elkaar en wringt er zijn lichaam tussen. Mijn mening wordt niet gevraagd en wellicht juist daardoor word ik opgewonden. Met zijn gezicht vlak bij het mijne fluistert hij me toe “Geef toch toe dat je op me geilt.

Dat je hunkert naar lichamelijk contact. Dat je door mij aangeraakt wil worden. Slechts heel even bied ik weerstand, maar als zijn ongeduldige tong tussen mijn lippen probeert te komen, gaat mijn mond vanzelf open en dringt zijn tong mijn mond binnen.

Toen had ik hem weg moeten duwen en weg moeten lopen. Maar hij kust echt heel lekker. Misschien kwam het door die cocktail, maar ik blijf hartstochtelijk met hem zoenen. Zijn handen liggen op mijn billen en schuiven mijn onderlichaam naar voren en plots voel ik zijn stijve tegen mijn buik. Ik bied geen weerstand meer, integendeel ik kantel mijn bekken een beetje waardoor ik zijn harde paal beter tegen mijn pruim voel.

Hij haalt zijn lippen van de mijne, en fluistert, onderwijl zijn pik stevig tegen mijn kut duwend “Zie, je wilt niets liever, je bent een geile slet”. Ontkennen heeft geen zin. Plots schuift een hand onder mijn shirt en voel ik zijn warme, klamme vingers op mijn blote rug. Er gaat een siddering door me heen. Ik ben geil en duw mijn buik verlangend tegen zijn erectie aan, hem duidelijk makend dat ik gewillig ben.

Mo’s hand glijdt over mijn rug naar boven. Ik wil dit niet bevestigen, maar als hij met zijn andere hand mijn kin optilt en me dwingend aankijkt, fluister ik “Ja, ik ben geil. En zeker niet mijn sletje” zegt hij en meteen haken zijn vingers mijn bh los. Dan schuift zijn hand onder mijn shirt naar voren en trekt de cups naar beneden.

Nog eer ik kan protesteren, heeft zijn mond de mijne weer gevonden en verdwijnt ook zijn andere hand onder mijn shirt. Vrijpostig exploreert hij mijn borsten, bevoelen de omvang, strelen mijn tepels die zich meteen met bloed vullen en zich oprichten.

Onderwijl maakt hij stotende bewegingen met zijn geslacht tegen mijn pruim. Gewillig doe ik mijn benen nog iets verder uit elkaar en dan voel ik zijn piemel, slechts gescheiden door kleding, tegen mijn soppende spleet aanduwen.

Als hij zijn lippen van mijn mond neemt, komt er ruimte tussen onze lichamen. Weerloos hang ik met mijn rug tegen de bar. Mijn bekken verlangend naar voren duwend. Dan zie ik de smalende blik van de twee jongens, die mij brutaal opnemen. Even ben ik beschaamd en wil me oprichten, maar Mo houdt me stevig in zijn greep. Zijn handen gaan gewoon door met het betasten van mijn borsten. Hij knijpt in mijn tepels en trekt dan, zichtbaar voor de jongens naast ons, triomfantelijk de bh onder mijn shirt vandaan.

Vervolgens doet hij ook nog de twee bovenste knoopjes van mijn shirt los, waardoor duidelijk is dat ik nu bh-loos ben. Ik moet zelfs oppassen dat ze er niet uit floepen, denk ik nog. Zal ik het hier uittrekken? Op mijn nee, nee, stuurt hij me naar het toilet. Toen had ik Annemarie moeten gaan zoeken en weggaan. Maar ik deed het niet. Ik ben naar het toilet gegaan, heb mijn aan de voorkant doorweekte slip uit getrokken. Toen ik terug kwam, stonden Annemarie en Achmed daar.

Ik wist me geen houding te geven. Het was voor hen ook duidelijk dat mijn haast onbedekte borsten nu ineens bloot waren. Na nog wat gebabbel, vroeg Annemarie of ik mee naar huis ging, maar voordat ik ook maar kon reageren, zegt Mo “Nee, Debbie blijft hier. Ik zorg wel dat ze veilig thuis komt. Boven waren wat zitjes, allemaal bezet. En een paar hangtafels, waar er nog wel een paar van vrij waren. Heb je je slip uitgetrokken?

Dan steekt hij zijn hand onder mijn rok. Even wacht hij, maar als ik mijn benen iets van elkaar zet, gaan zijn vingers langs mijn blote dij omhoog. Ik ben zo geil, wil zo graag dat hij me aanraakt, zijn vingers in me steekt, dat ik hem aanmoedig: Voel maar hoe geil jouw sletje is Het is zo lekker, “alleen als jij me als een sletje behandelt” breng ik met moeite hijgend uit.

Dan trekt hij zijn vingers uit me. Achmed is terug met de drank. Hij geeft mij een cocktail en Mo, die met zijn rug tegen de muur leunt, een biertje. Plots glijdt Mo’s hand onder mijn oksel door zo in mijn shirt en strelen zijn vingers mijn borsten, terwijl Achmed geamuseerd toekijkt hoe ik door zijn vriend wordt bepoteld.

Ik protesteer niet, maar sla beschaamd mijn ogen neer. Ze heeft geen slip aan en haar kut is zeiknat Enerzijds ben ik beschaamd, durf ook niet op te kijken, maar tegelijkertijd voel ik hoe de opwinding bezit van me neemt. Ik ben zo geil, dat ik mezelf niet meer in de hand heb.

Mijn tepels staan hard van de spanning en van Mo’s vingers natuurlijk, die steeds brutaler te werk gaan. En alsof het de normaalste zaak van de wereld is, ontbloot hij midden in de zaak mijn borsten en zegt: Joh, we kunnen nog veel plezier aan dit sletje beleven.

Achmed steekt zijn hand onder mijn rok tussen mijn benen, ik voel zijn klamme vingers op mijn blote dijen, meteen gaan ze op zoek naar mijn pruim. Mo drukt tegen mijn billen alsof hij mijn geslacht aan zijn vriend aanbiedt. Ik kan geen kant op. En dan glijden de vingers van Achmed al langs mijn schaamlippen. Ongeduldig duwt Mo tegen mijn billen en dan stoten twee vingers door tot in mijn kut.

Slap hang ik tegen Mo aan, wiens beide handen nu mijn billen kneden, terwijl zijn vriend mij begint te vingeren. Dat we je geile kut onder handen nemen? Geniet maar, laat je maar gaan, kom maar klaar Ik was echt helemaal van de wereld, me niet meer bewust waar ik was en wat ik deed.

Ik verlangde alleen naar een bevrijdend orgasme en ik fluisterde luid genoeg voor beiden: Als ik zacht begin te kreunen duwt Mo zijn mond op de mijne en begint me wild te tongen, terwijl de vingers van zijn vriend steeds sneller in mijn pruim op en neer gaan.

Dan streelt zijn duim mijn clitoris en kom ik schokkend klaar. Met moeite blijf ik, ondersteund door Mo, op de been. De geile vakantie met mijn zoon gaat verder Categorie: Na heerlijk van de nachtrust genoten te hebben werd ik naast mijn zoon wakker, die was nog ver weg in dromenland, hij lag op zijn zij tegen mij aan en een hand op mijn tieten.

Voorzichtig schoof ik bij hem vandaan om uit bed te gaan, had erge zin in koffie. Mijn badjas opgezocht, en koffie gemaakt, op het balkon er van genoten. Nadat ik gedoucht had en aangekleed was, besloot ik toch maar om Remco wakker te maken. Dat viel niet mee om hem wakker te krijgen, hij had wel natuurlijk een hele vermoeiende avond en nacht gehad. Als hij een beetje wakker is kijkt hij me aan, lacht, en zie ook twijfel.

Ga naast hem zitten, sla een arm om zijn nek en geef hem een kus,: Maar kom maar eens uit bed, ik heb koffie voor je staan. Nadat hij op het balkon is komen zitten, leg ik hem uit wat we eerst gaan doen, broodje eten op de boulevard en een supermarkt zoeken om wat boodschappen te doen.

Omdat de situatie wel verandert is sinds gisteren stem ik er mee in. Voel me heerlijk met Remco in de buurt, ga even op zijn schoot zitten, en omhels hem. Kijk hem in zijn ogen en vraag hem "weet je nog alles wat we gedaan hebben en hoe lekker dat was? We pakken wat we nodig hebben en lopen naar de boulevard, onderweg zie ik een wasserette, "kijk" zeg ik "die zullen we wel een keer nodig hebben". Bij een broodjes zaak nemen we een broodje, en lopen op ons gemak verder. Bij een kledingzaak moet ik even kijken, haha je bent vrouw of niet.

Graag wil ik zijn reactie zien als hij ziet dat ik me uitkleed en dat ik er niets onder aan heb, geen bh en geen slip. Via de spiegel zie ik hem met grote ogen kijken, snel trek ik de nieuwe jurk aan. Hij zit als gegoten en tot mijn tevredenheid komen mijn rondingen er goed in uit. Nee, hier kan je niets onder dragen dat ziet er dan niet uit, "en wat vind je van me?

Dat vind ik lief van hem en geef hem als dank een kus. Snel kleed ik me om, lat het gordijn open, lekker Remco een beetje opgeilen. We doen snel wat boodschappen en lopen naar ons appartement, binnen pakt Remco mij direct vast en er gaat een hand onder mijn rok, en pakt me heerlijk bij mijn kutje, "kom hier lekker stuk wil je lekkere kut even voelen" doe mijn benen iets uit elkaar zodat hij er goed bij kan, heb de hele morgen al kriebels in mijn buik.

Maar als hij verder wil gaan stop ik hem, "nee nee" zeg ik "we gaan spullen pakken en naar het naakt strand". We hebben geen idee hoe ver het lopen is, niet dat dat erg is, het is rond de vijfentwintig graden, dus heerlijk.

Al vrij snel hebben we het strand gevonden, het is er niet erg druk, hier en daar liggen wat stelletjes. We zoeken een plek je uit de wind op en een beetje beschut. Sommigen waren met elkaar bezig, anderen lagen te zonnen, het voelde wel lekker zo helemaal naakt. Hij kijkt me bedenkelijk aan en zegt tenslotte: Hij begint bij mijn schouders, het is meer masseren dan insmeren, maar het is heerlijk, ik geniet er van, als hij zo heel mijn rug heeft gedaan, begint hij bij mijn voeten, en zo naar boven.

Met een vinger gaat hij een klein stukje mijn anus in, stil liggen gaat al moeilijk worden. Dan glijdt hij met twee vingers mijn drijf natte kut in, en zijn duim drukt hij in mijn ster. Inmiddels heb ik beide benen opgetrokken en lig ik dus met benen wijd en Remco daar druk bezig. Zal wel geil zijn om dat van een afstand aan te zien.

Met mijn bekken lig ik op en neer te gaan op het ritme dat Remco zijn vingers in me stoot. Zwaar lig ik te hijgen en te kreunen, "ga door. D omgeving kan me niks schelen,ik moet klaarkomen, steeds sneller beweegt hij in mij dan alsof er een explosie plaat vind, barst mijn orgasme los. Luid kreunend en heftig schokkend kom ik klaar, uitgeput blijf ik liggen, met mijn benen wijd uit elkaar.

De geiligheid is niet over nu, alleen maar erger geworden. Remco komt naast me liggen en kijkt me liefdevol aan, het enige wat ik tegen hem zeg ; "je moet me neuken, nu", hij zegt "dat kan toch hier niet"?
slet te huur lekkerekut

Nog een klein stukje e hij zit er helemaal in! Kijk die blije blik in haar ogen, das genieten he schatje! Doen durven of waarheid? Durf jij mijn zaad te slikken schatje? Ze kan geen kant op terwijl het kaarsvet in haar kutje druipt en keihard geneukt wordt. Knevelbal in zijn mond en een buurplug in zijn kont! Geile ouwe neukerd wordt diep in haar ster genaaid!

Otto wordt ondergescheten door zijn dochter. Kijk ze eens genieten als hij ze daarna in zijn mond plast! Zeer jonge tieners ontdekken dat ze lesbisch zijn. Hij wordt voor het eerst anaal geneukt, zijn vrouw kijkt toe! Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.

Ik werk voor hem als personal assistent en nadat mijn vorige relatie op de klippen was gelopen, heeft hij me het hof gemaakt. Buiten dat we vaak in dure restaurants gingen eten, overlaadde hij me met cadeautjes en deed hij echt alles om me te over te halen met hem verder te gaan. Ondanks het feit dat ik absoluut niet verliefd op hem was, ben ik uiteindelijk gezwicht voor het luxe leventje. Ook omdat mijn vader, die mij nadat mijn moeder toen ik 4 jaar was, er met haar minnaar vandoor is gegaan, liefdevol alleen heeft opgevoed en met wie Jaap het erg goed kan vinden, er bij mij op aandrong “Debbie, het is zo’n ontzettend aardige gast en hij is compleet hoteldebotel op jou.

Zo’n goede partij kom je nooit meer tegen Ik vind hem ook hartstikke lief. Alleen seks met hem blijft toch een flauw aftreksel van de stomende seks die ik gewend was. Voorspel is er amper en hij heeft al een zaadlozing nog voordat ik goed en wel opgewarmd ben. Eigenlijk was het toen al duidelijk dat als ik de juiste persoon tegen het lijf zou lopen, ik voor de bijl zou gaan.

Zo nu en dan komt mijn beste vriendin uit Breda een weekend langs. Gaan we samen gezellig winkelen en een hapje eten. Als op een avond Annemarie en ik langs een kleine, beetje obscure discotheek lopen, laten wij ons door de zwarte portier overhalen en gaan naar binnen.

Het is er behoorlijk druk en donker, de bezoekers hebben voornamelijk een getinte tot donkere huidskleur. Maar de muziek is goed en al snel staan wij met elkaar te dansen. Twee jonge Marokkaanse jongens dringen zich aan ons op. Ik probeer ze vriendelijk duidelijk te maken dat we dat liever niet hebben. Ik heb ook niets met buitenlanders en al helemaal niet met Marokkanen, die volgens Jaap verantwoordelijk zijn voor zowat alle problemen in Antwerpen.

Maar ze trekken zich er niets van aan. Ze wringen zich als het ware tussen ons in en al gauw dans ik met ene Mo en Annemarie met Achmed. Mijn danspartner kijkt me brutaal en uitdagend aan, terwijl ik me probeer aan te passen aan zijn snelle bewegingen.

Binnen no time ben ik behoorlijk bezweet en als Mo zegt dat we iets gaan drinken, loop ik braaf met hem mee. Terwijl we ons door de drukte richting bar wurmen, legt hij zijn hand bezitterig op mijn billen. Er is geen kruk vrij, maar in de uiterste en donkerste hoek zitten blijkbaar twee Marokkaanse vrienden van Mo, die mij ook vaag bekend voorkomen, want op zijn verzoek staat een van hen zijn kruk aan mij af. Eenmaal gezeten, bestelt Mo, over de bar leunend en zo zijn lichaam tegen het mijne drukkend, iets te drinken.

En even later overhandigt hij me “een heel speciale cocktail voor een heel speciale vrouw” die erg zout smaakt en waardoor ik alleen maar meer dorst krijg. Alsof het normaal is legt hij zijn hand op mijn blote knie, waartegen ik protesteer “Dat heb ik liever niet Jij komt toch hier naar toe om een vent aan de haak te slaan.

Nog voor ik kan reageren, duwt hij in een snelle beweging mijn benen van elkaar en wringt er zijn lichaam tussen. Mijn mening wordt niet gevraagd en wellicht juist daardoor word ik opgewonden.

Met zijn gezicht vlak bij het mijne fluistert hij me toe “Geef toch toe dat je op me geilt. Dat je hunkert naar lichamelijk contact. Dat je door mij aangeraakt wil worden. Slechts heel even bied ik weerstand, maar als zijn ongeduldige tong tussen mijn lippen probeert te komen, gaat mijn mond vanzelf open en dringt zijn tong mijn mond binnen.

Toen had ik hem weg moeten duwen en weg moeten lopen. Maar hij kust echt heel lekker. Misschien kwam het door die cocktail, maar ik blijf hartstochtelijk met hem zoenen. Zijn handen liggen op mijn billen en schuiven mijn onderlichaam naar voren en plots voel ik zijn stijve tegen mijn buik.

Ik bied geen weerstand meer, integendeel ik kantel mijn bekken een beetje waardoor ik zijn harde paal beter tegen mijn pruim voel. Hij haalt zijn lippen van de mijne, en fluistert, onderwijl zijn pik stevig tegen mijn kut duwend “Zie, je wilt niets liever, je bent een geile slet”. Ontkennen heeft geen zin. Plots schuift een hand onder mijn shirt en voel ik zijn warme, klamme vingers op mijn blote rug. Er gaat een siddering door me heen.

Ik ben geil en duw mijn buik verlangend tegen zijn erectie aan, hem duidelijk makend dat ik gewillig ben. Mo’s hand glijdt over mijn rug naar boven. Ik wil dit niet bevestigen, maar als hij met zijn andere hand mijn kin optilt en me dwingend aankijkt, fluister ik “Ja, ik ben geil. En zeker niet mijn sletje” zegt hij en meteen haken zijn vingers mijn bh los. Dan schuift zijn hand onder mijn shirt naar voren en trekt de cups naar beneden.

Nog eer ik kan protesteren, heeft zijn mond de mijne weer gevonden en verdwijnt ook zijn andere hand onder mijn shirt. Vrijpostig exploreert hij mijn borsten, bevoelen de omvang, strelen mijn tepels die zich meteen met bloed vullen en zich oprichten. Onderwijl maakt hij stotende bewegingen met zijn geslacht tegen mijn pruim. Gewillig doe ik mijn benen nog iets verder uit elkaar en dan voel ik zijn piemel, slechts gescheiden door kleding, tegen mijn soppende spleet aanduwen.

Als hij zijn lippen van mijn mond neemt, komt er ruimte tussen onze lichamen. Weerloos hang ik met mijn rug tegen de bar. Mijn bekken verlangend naar voren duwend.

Dan zie ik de smalende blik van de twee jongens, die mij brutaal opnemen. Even ben ik beschaamd en wil me oprichten, maar Mo houdt me stevig in zijn greep. Zijn handen gaan gewoon door met het betasten van mijn borsten. Hij knijpt in mijn tepels en trekt dan, zichtbaar voor de jongens naast ons, triomfantelijk de bh onder mijn shirt vandaan.

Vervolgens doet hij ook nog de twee bovenste knoopjes van mijn shirt los, waardoor duidelijk is dat ik nu bh-loos ben. Ik moet zelfs oppassen dat ze er niet uit floepen, denk ik nog. Zal ik het hier uittrekken? Op mijn nee, nee, stuurt hij me naar het toilet. Toen had ik Annemarie moeten gaan zoeken en weggaan. Maar ik deed het niet. Ik ben naar het toilet gegaan, heb mijn aan de voorkant doorweekte slip uit getrokken.

Toen ik terug kwam, stonden Annemarie en Achmed daar. Ik wist me geen houding te geven. Het was voor hen ook duidelijk dat mijn haast onbedekte borsten nu ineens bloot waren. Na nog wat gebabbel, vroeg Annemarie of ik mee naar huis ging, maar voordat ik ook maar kon reageren, zegt Mo “Nee, Debbie blijft hier.

Ik zorg wel dat ze veilig thuis komt. Boven waren wat zitjes, allemaal bezet. En een paar hangtafels, waar er nog wel een paar van vrij waren. Heb je je slip uitgetrokken?

Dan steekt hij zijn hand onder mijn rok. Even wacht hij, maar als ik mijn benen iets van elkaar zet, gaan zijn vingers langs mijn blote dij omhoog. Ik ben zo geil, wil zo graag dat hij me aanraakt, zijn vingers in me steekt, dat ik hem aanmoedig: Voel maar hoe geil jouw sletje is Het is zo lekker, “alleen als jij me als een sletje behandelt” breng ik met moeite hijgend uit.

Dan trekt hij zijn vingers uit me. Achmed is terug met de drank. Hij geeft mij een cocktail en Mo, die met zijn rug tegen de muur leunt, een biertje. Plots glijdt Mo’s hand onder mijn oksel door zo in mijn shirt en strelen zijn vingers mijn borsten, terwijl Achmed geamuseerd toekijkt hoe ik door zijn vriend wordt bepoteld.

Ik protesteer niet, maar sla beschaamd mijn ogen neer. Sommigen waren met elkaar bezig, anderen lagen te zonnen, het voelde wel lekker zo helemaal naakt. Hij kijkt me bedenkelijk aan en zegt tenslotte: Hij begint bij mijn schouders, het is meer masseren dan insmeren, maar het is heerlijk, ik geniet er van, als hij zo heel mijn rug heeft gedaan, begint hij bij mijn voeten, en zo naar boven.

Met een vinger gaat hij een klein stukje mijn anus in, stil liggen gaat al moeilijk worden. Dan glijdt hij met twee vingers mijn drijf natte kut in, en zijn duim drukt hij in mijn ster. Inmiddels heb ik beide benen opgetrokken en lig ik dus met benen wijd en Remco daar druk bezig. Zal wel geil zijn om dat van een afstand aan te zien. Met mijn bekken lig ik op en neer te gaan op het ritme dat Remco zijn vingers in me stoot.

Zwaar lig ik te hijgen en te kreunen, "ga door. D omgeving kan me niks schelen,ik moet klaarkomen, steeds sneller beweegt hij in mij dan alsof er een explosie plaat vind, barst mijn orgasme los. Luid kreunend en heftig schokkend kom ik klaar, uitgeput blijf ik liggen, met mijn benen wijd uit elkaar. De geiligheid is niet over nu, alleen maar erger geworden. Remco komt naast me liggen en kijkt me liefdevol aan, het enige wat ik tegen hem zeg ; "je moet me neuken, nu", hij zegt "dat kan toch hier niet"?

Met open mond kijkt hij me aan, "dat heb je nog nooit gedaan denk ik "zeg ik, "voorzichtig naar binnen gaan dan"even rustig aan dan neuken, het is lekker strak, ga op me liggen en neuk me". Zijn pik staat keihard stijf dus dat is geen probleem, hij gaat op me liggen, omdat hij mij al klaargemaakt heeft en in mijn kontje zat met zijn duim, ben ik goed nat en staat alles lekker open.

Hij komt makkelijk in me, geweldig zoals ik hem in mij voel komen. Dit is geil, op het strand, waar je gezien en bekeken kan worden, heerlijk in mijn kont geneukt worden. Stop een vinger een klein stukje in mijn kut, door het dunnen wandje voel ik zijn harde pik in mij zitten. Heerlijk, de geile neukstaaf van mijn zoon diep in mij, we zijn beide nu zo vreselijk geil. Zonder enige schaamte ligt hij nu zijn moeder te neuken op het strand.

Ik bewerk mijn klit en mijn eerste orgasme giert door mijn lijf, voel het kutgeil over mijn hand lopen. Remco gaat rustig door met in mij te stoten, heerlijk diep zit hij in mij, zeg tegen hem "af en toe moet je even stil liggen, zodat je niet snel klaarkomt" Hij fluistert nu steeds geilere praat in mijn oor.

Hij heeft een heerlijk constant neuk tempo, als een heipaal voel ik hem steeds in mij stoten. Ik vinger en speel met mijn klit, die steeds groter wordt. Weet niet hoe lang we geneukt hebben ondertussen, maar roep naar hem, "neuk me nu hard en diep en spuit me vol". Als ik nu klaar ga komen weet ik dat het heftig zal zijn, en ik denk hetzelfde voor Remco. Aan zijn ademhaling merk ik dat hij ook bijna komt.

Dan voel ik de eerste straal sperma in mij, een laatste kneep in mijn klit en ik kom ook. Wat er gebeurt, en op welke manier weet ik niet precies meer, maar ik voel onophoudelijke stralen sperma in me. Remco heeft me stevig vast zodat hij op me kan blijven liggen, en belangrijker in me kan blijven. Dit is neuken en klaarkomen op zijn allerbest, als na een poosje Remco van me afrolt, en naast me komt liggen zegt hij ; "nooit geweten dat sex zo geweldig lekker kan zijn".

Je hebt vannacht moeten beloven dat je me twee keer per dag vol spuit en dit was de eerste keer. Het is ondertussen wel erg nat onder mij geworden, er is veel geil uit mijn kut gekomen en er loopt ook zaad van Remco uit mijn kont. Als ik op sta merk ik dat ik niet zo stevig op mijn benen sta, als ik rond om mij heen kijk, zijn er verschillende stelletjes, die lachend naar ons kijken, en twee zijn er die hun duim opsteken. Tegen Remco zeg ik "ik denk dat we wel een heftige life show hebben gegeven".

Maar voel me toch een beetje ongemakkelijk, dat wij nu en op deze manier de aandacht hebben. We wandelen samen naar het water, is wel lekker even afkoelen, ga tot mijn borsten het water in, en maak het tussen mijn benen een beetje schoon. Remco ondersteund mij, hij is een kop groter dan ik, dus ik hang een beetje tegen zijn borst aan en hij speelt ondertussen met een tiet. Als ik klaar ben dan draai ik me naar heb met mijn borsten tegen hem aan en wil hem een kus geven.

Om dat te vergemakkelijken tilt hij mij op, en zoenen we, dan merk ik dat die geile dekhengst al weer met een stijve staat en mij op zijn paal wil laten zakken.

..

Dan zie ik de smalende blik van de twee jongens, die mij brutaal opnemen. Even ben ik beschaamd en wil me oprichten, maar Mo houdt me stevig in zijn greep.

Zijn handen gaan gewoon door met het betasten van mijn borsten. Hij knijpt in mijn tepels en trekt dan, zichtbaar voor de jongens naast ons, triomfantelijk de bh onder mijn shirt vandaan.

Vervolgens doet hij ook nog de twee bovenste knoopjes van mijn shirt los, waardoor duidelijk is dat ik nu bh-loos ben. Ik moet zelfs oppassen dat ze er niet uit floepen, denk ik nog. Zal ik het hier uittrekken? Op mijn nee, nee, stuurt hij me naar het toilet. Toen had ik Annemarie moeten gaan zoeken en weggaan.

Maar ik deed het niet. Ik ben naar het toilet gegaan, heb mijn aan de voorkant doorweekte slip uit getrokken. Toen ik terug kwam, stonden Annemarie en Achmed daar. Ik wist me geen houding te geven. Het was voor hen ook duidelijk dat mijn haast onbedekte borsten nu ineens bloot waren. Na nog wat gebabbel, vroeg Annemarie of ik mee naar huis ging, maar voordat ik ook maar kon reageren, zegt Mo “Nee, Debbie blijft hier. Ik zorg wel dat ze veilig thuis komt. Boven waren wat zitjes, allemaal bezet.

En een paar hangtafels, waar er nog wel een paar van vrij waren. Heb je je slip uitgetrokken? Dan steekt hij zijn hand onder mijn rok. Even wacht hij, maar als ik mijn benen iets van elkaar zet, gaan zijn vingers langs mijn blote dij omhoog.

Ik ben zo geil, wil zo graag dat hij me aanraakt, zijn vingers in me steekt, dat ik hem aanmoedig: Voel maar hoe geil jouw sletje is Het is zo lekker, “alleen als jij me als een sletje behandelt” breng ik met moeite hijgend uit.

Dan trekt hij zijn vingers uit me. Achmed is terug met de drank. Hij geeft mij een cocktail en Mo, die met zijn rug tegen de muur leunt, een biertje. Plots glijdt Mo’s hand onder mijn oksel door zo in mijn shirt en strelen zijn vingers mijn borsten, terwijl Achmed geamuseerd toekijkt hoe ik door zijn vriend wordt bepoteld. Ik protesteer niet, maar sla beschaamd mijn ogen neer. Ze heeft geen slip aan en haar kut is zeiknat Enerzijds ben ik beschaamd, durf ook niet op te kijken, maar tegelijkertijd voel ik hoe de opwinding bezit van me neemt.

Ik ben zo geil, dat ik mezelf niet meer in de hand heb. Mijn tepels staan hard van de spanning en van Mo’s vingers natuurlijk, die steeds brutaler te werk gaan. En alsof het de normaalste zaak van de wereld is, ontbloot hij midden in de zaak mijn borsten en zegt: Joh, we kunnen nog veel plezier aan dit sletje beleven.

Achmed steekt zijn hand onder mijn rok tussen mijn benen, ik voel zijn klamme vingers op mijn blote dijen, meteen gaan ze op zoek naar mijn pruim. Mo drukt tegen mijn billen alsof hij mijn geslacht aan zijn vriend aanbiedt. Ik kan geen kant op. En dan glijden de vingers van Achmed al langs mijn schaamlippen. Ongeduldig duwt Mo tegen mijn billen en dan stoten twee vingers door tot in mijn kut.

Slap hang ik tegen Mo aan, wiens beide handen nu mijn billen kneden, terwijl zijn vriend mij begint te vingeren. Dat we je geile kut onder handen nemen? Geniet maar, laat je maar gaan, kom maar klaar Ik was echt helemaal van de wereld, me niet meer bewust waar ik was en wat ik deed. Ik verlangde alleen naar een bevrijdend orgasme en ik fluisterde luid genoeg voor beiden: Als ik zacht begin te kreunen duwt Mo zijn mond op de mijne en begint me wild te tongen, terwijl de vingers van zijn vriend steeds sneller in mijn pruim op en neer gaan.

Dan streelt zijn duim mijn clitoris en kom ik schokkend klaar. Met moeite blijf ik, ondersteund door Mo, op de been. Nadat ik weer bij zinnen ben gekomen, ben ik beschaamd.

Wat heb ik gedaan? Me door twee Marokkaanse jongens laten bepotelen? Ik fatsoeneer mijn kleding terwijl beiden mij smalend opnemen. Ik durf ze niet aan te kijken, neem het glas aan wat me wordt voor gehouden en sla het in een keer achterover. Mo fluistert “Als iemand je genot schenkt, zonder aan zich zelf te denken, is dat een cadeautje. En moet je hem wel netjes bedanken. Mo slaat zijn armen om me heen en zegt “Zie je wel dat je naar hier bent gekomen om bepoteld te worden. Want je bent gewoon een geile teef Zijn speeksel loopt in mijn mond en zijn hand kruipt weer tussen mijn dijen omhoog.

Wat overkomt me toch, ik ben nog steeds geil. Als de clandestiene taxi zonder bordje en meter , met ook een Marokkaanse chauffeur, komt voor rijden, stappen wij beiden achterin. In de taxi wordt Mo meteen weer vrijpostig. Zijn ene hand die over mijn schouder ligt, streelt ongegeneerd mijn borsten, en als hij mij tegen zich aantrekt, verdwijnt zijn andere hand tussen mijn benen.

Ik ben bang dat de chauffeur iets kan zien via de achteruitkijkspiegel, maar Mo lijkt zich er niets van aan te trekken. Maar je komt zo nog aan je trekken, hoor” fluistert hij luid genoeg dat de chauffeur het ook kan horen.

Ik schaam me dood en zeg “sstt” maar Mo gaat onverdroten verder onderwijl mijn schaamlippen strelend “Je hoeft je niet te schamen omdat je geil bent. Dat kan de beste overkomen. Zo’n chauffeur heeft wel meer geile sletjes in zijn taxi, hoor” en dan trekt Mo zijn hand terug en in een beweging mijn rok helemaal omhoog.

Ik wil mijn benen sluiten om mijn naaktheid te verbergen, maar razendsnel zijn Mo’s handen op mijn dijen en duwt hij ze uit elkaar. Ik ben niet gespierd genoeg om me te verweren, maar ook verlamd van schrik. Met gespreide benen lig ik half op Mo, met mijn blote kut in een taxi met een wildvreemde chauffeur. De man draait zijn hoofd om en kijkt tussen de twee voorstoelen recht tegen mijn blote pruim.

Ondanks de diepe schaamte die ik voel, windt het me ook op dat deze man ziet hoe nat ik ben. De chauffeur merkt droog op: Ondanks deze vernederende opmerking en de vernederende manier waarop Ik word tentoon gesteld, kan ik niet verbergen hoe geil ik hier van word.

Ik ben zelfs licht teleurgesteld als de chauffeur zijn aandacht weer op het verkeer richt. Mo’s vingers strelen mijn trillende schaamlippen en hij toucheert ook mijn kittelaar. Ik ben dan al zo geil, mede door die vreemde ogen die mijn ongeremde wellust gadeslaan, dat ik geen enkele poging meer doe om mijn benen te sluiten. Op verzoek van Mo parkeert de chauffeur op een stil plekje, zet de motor uit en verschijnt zijn gezicht weer van tussen de voorstoelen.

Op nog geen halve meter van mijn geslacht. Ohhh, ik ben nu zo ontzettend geil. Door daar zo ongegeneerd te liggen.

Met mijn geslacht open en bloot voor een wildvreemde. Daarvan word ik zo opgewonden en dan besef ik dat ik een exhibitioniste ben. De spanning in mijn buik is niet meer te harden.

Mo heeft gelijk, ik wil alleen nog maar klaarkomen. Verschrikt door het licht sluit ik mijn ogen, maar houd wel mijn benen wijd gespreid. Ik wil dat hij kijkt, dat hij mijn geile spleet ziet. Mo’s vingers glijden over mijn buik naar beneden.

Ik doe mijn dijen verlangend nog verder vaneen. De slet wil klaarkomen. Kijk, zelfs haar kittelaar trilt van verlangen Nog nooit heb ik mezelf zo gezien. Mijn kut staat open en tussen de donkere schaamlippen is mijn vochtige natte roze liefdestunnel zichtbaar, hunkerend naar penetratie. Het is onvoorstelbaar dat ik me zo door een vreemde Marokkaanse man laat bekijken. Ik weet niet wat me bezielt, maar ik ben zo geil, geiler dan ooit.

Na heerlijk van de nachtrust genoten te hebben werd ik naast mijn zoon wakker, die was nog ver weg in dromenland, hij lag op zijn zij tegen mij aan en een hand op mijn tieten. Voorzichtig schoof ik bij hem vandaan om uit bed te gaan, had erge zin in koffie.

Mijn badjas opgezocht, en koffie gemaakt, op het balkon er van genoten. Nadat ik gedoucht had en aangekleed was, besloot ik toch maar om Remco wakker te maken. Dat viel niet mee om hem wakker te krijgen, hij had wel natuurlijk een hele vermoeiende avond en nacht gehad. Als hij een beetje wakker is kijkt hij me aan, lacht, en zie ook twijfel. Ga naast hem zitten, sla een arm om zijn nek en geef hem een kus,: Maar kom maar eens uit bed, ik heb koffie voor je staan.

Nadat hij op het balkon is komen zitten, leg ik hem uit wat we eerst gaan doen, broodje eten op de boulevard en een supermarkt zoeken om wat boodschappen te doen. Omdat de situatie wel verandert is sinds gisteren stem ik er mee in.

Voel me heerlijk met Remco in de buurt, ga even op zijn schoot zitten, en omhels hem. Kijk hem in zijn ogen en vraag hem "weet je nog alles wat we gedaan hebben en hoe lekker dat was? We pakken wat we nodig hebben en lopen naar de boulevard, onderweg zie ik een wasserette, "kijk" zeg ik "die zullen we wel een keer nodig hebben".

Bij een broodjes zaak nemen we een broodje, en lopen op ons gemak verder. Bij een kledingzaak moet ik even kijken, haha je bent vrouw of niet. Graag wil ik zijn reactie zien als hij ziet dat ik me uitkleed en dat ik er niets onder aan heb, geen bh en geen slip. Via de spiegel zie ik hem met grote ogen kijken, snel trek ik de nieuwe jurk aan. Hij zit als gegoten en tot mijn tevredenheid komen mijn rondingen er goed in uit.

Nee, hier kan je niets onder dragen dat ziet er dan niet uit, "en wat vind je van me? Dat vind ik lief van hem en geef hem als dank een kus. Snel kleed ik me om, lat het gordijn open, lekker Remco een beetje opgeilen. We doen snel wat boodschappen en lopen naar ons appartement, binnen pakt Remco mij direct vast en er gaat een hand onder mijn rok, en pakt me heerlijk bij mijn kutje, "kom hier lekker stuk wil je lekkere kut even voelen" doe mijn benen iets uit elkaar zodat hij er goed bij kan, heb de hele morgen al kriebels in mijn buik.

Maar als hij verder wil gaan stop ik hem, "nee nee" zeg ik "we gaan spullen pakken en naar het naakt strand". We hebben geen idee hoe ver het lopen is, niet dat dat erg is, het is rond de vijfentwintig graden, dus heerlijk. Al vrij snel hebben we het strand gevonden, het is er niet erg druk, hier en daar liggen wat stelletjes. We zoeken een plek je uit de wind op en een beetje beschut. Sommigen waren met elkaar bezig, anderen lagen te zonnen, het voelde wel lekker zo helemaal naakt.

Hij kijkt me bedenkelijk aan en zegt tenslotte: Hij begint bij mijn schouders, het is meer masseren dan insmeren, maar het is heerlijk, ik geniet er van, als hij zo heel mijn rug heeft gedaan, begint hij bij mijn voeten, en zo naar boven.

Met een vinger gaat hij een klein stukje mijn anus in, stil liggen gaat al moeilijk worden. Dan glijdt hij met twee vingers mijn drijf natte kut in, en zijn duim drukt hij in mijn ster. Inmiddels heb ik beide benen opgetrokken en lig ik dus met benen wijd en Remco daar druk bezig. Zal wel geil zijn om dat van een afstand aan te zien. Met mijn bekken lig ik op en neer te gaan op het ritme dat Remco zijn vingers in me stoot.

Zwaar lig ik te hijgen en te kreunen, "ga door. D omgeving kan me niks schelen,ik moet klaarkomen, steeds sneller beweegt hij in mij dan alsof er een explosie plaat vind, barst mijn orgasme los.

Luid kreunend en heftig schokkend kom ik klaar, uitgeput blijf ik liggen, met mijn benen wijd uit elkaar. De geiligheid is niet over nu, alleen maar erger geworden. Remco komt naast me liggen en kijkt me liefdevol aan, het enige wat ik tegen hem zeg ; "je moet me neuken, nu", hij zegt "dat kan toch hier niet"? Met open mond kijkt hij me aan, "dat heb je nog nooit gedaan denk ik "zeg ik, "voorzichtig naar binnen gaan dan"even rustig aan dan neuken, het is lekker strak, ga op me liggen en neuk me".