Pijpende meiden erotische massage leek

pijpende meiden erotische massage leek

.

Sex almere sex achterhoek

Haar moeder is geen onaantrekkelijke vrouw, zeker niet voor haar leeftijd. Met een beetje mazzel heeft Lynn de genen van haar moeder; dan wordt het voor Bert een aangenaam halfuurtje. Bert kijkt naar buiten, en ziet hoe een jonge vrouw van haar fiets afstapt.

Zijn hart maakt meteen een sprongetje — als dit Lynn is, is dit zijn geluksdag. Wat een heerlijke vrouw! En als hij de deur voor haar opent, gunt ze hem meteen een stralende lach terwijl ze zich voorstelt: Hij neemt haar jas aan, en stelt vast dat ze een mooi lichaam heeft: Ze doet waarschijnlijk veel aan sport.

Zijn gedachten dreigen meteen alle kanten op te schieten, maar Bert maant zichzelf bij de les te blijven. De professional in hem ziet meteen dat ze zijn massage goed kan gebruiken: Hij gaat haar voor naar de massageruimte, wijst waar ze haar kleding kan ophangen, en trekt zich dan even terug.

Als hij terugkomt, ligt Lynn op haar buik op de massagetafel. Bert kan er niks aan doen: Nu ze vrijwel naakt is, is ze nog mooier dan hij had durven dromen. Prachtige lichtgetinte huid, heerlijke vrouwelijke vormen. En ze gunt hem een mooi uizicht op haar ronde billen, die ze dankzij het minuscule stringetje helemaal vrij heeft gelaten.

Ze had er een handdoekje overheen kunnen leggen, maar dat vond ze blijkbaar niet nodig. Bert voelt dat zijn lul meteen begint te steigeren, maar dat kan Lynn niet zien: Opnieuw spreekt Bert zichzelf streng toe, en dan gaat hij aan het werk. Hij heeft alleen wat massageolie nodig, en zijn handen doen de rest.

Intussen vertelt ze vrolijk over haar studie en haar sport, en Bert doet zijn best om zich te concentreren op wat ze zegt, maar dat valt niet mee. Want in zijn wilde fantasieën heeft ze hem zojuist gesmeekt om haar te neuken, en heeft hij zich vervolgens passievol bovenop haar gestort. Hij beeldt zich in hoe hij haar benen hoog optrekt en haar diep en hard penetreert. Hij voelt in gedachten haar nagels in zijn rug krassen, terwijl hij zijn pik diep in haar schoot begraaft.

Hij hoort haar in gedachten jammeren en kreunen dat ze klaarkomt… Opeens is Bert terug op aarde. Het gekreun uit zijn fantasie is overgegaan in écht gekreun. Onder zijn handen ligt Lynn zachtjes te kreunen: Wat doe je dat goed! Dit had ik echt even nodig. Kan ik je niet mee naar huis nemen? Nu is het haar beurt om te lachen: De hele dag de mooiste vrouwen masseren! Meteen valt hij stil — zei hij dat nou echt? Ook Lynn is er even stil van, en pas na een aantal seconden vraagt ze: Hoe hij de woorden uitsprak — ze gelóófde hem direct toen hij zei dat hij haar mooi vond.

Het is nu stil in de massageruimte, terwijl Bert nog altijd zijn werk doet. Hij voelt zich nog wat ongemakkelijk, maar merkt wel dat Lynn nu enorm ontspannen is — hij kan het vóelen. Ook zucht ze af en toe, en daaruit maakt hij op dat ze nog altijd geniet van zijn massage.

Opeens doorbreekt ze de stilte, met zachte stem: Hij loopt om de tafel heen om nog wat massageolie te pakken, en op dat moment vinden hun ogen elkaar. Opeens realiseert Bert zich wat er aan het gebeuren is. Deze meid is botergeil! En ze wil hem! En terwijl hij aan de grond genageld staat, ziet hij haar ogen afdwalen naar zijn kruis, waar zich een enorme tent in zijn joggingbroek aftekent. Ze krijgt een geil lachje om haar lippen, en fluistert dan: Maar Bert had nooit verwacht dat hij hierin de hoofdrol zou spelen.

Want Lynn richt zich op, steunt op haar linkerarm, en trekt dan met haar rechterhand in één keer zijn joggingbroek én boxer omlaag. Zijn stijve paal springt jubelend de vrijheid tegemoet, maar die vrijheid duurt maar even.

Want terwijl Bert uit zijn broek stapt en zijn poloshirt over zijn hoofd trekt, pakt Lynn zijn harde lul gretig vast, en meteen begint ze zijn knuppel te verwennen met haar mond. Met haar tong likt ze verlangend over de paarse eikel, en daarna likt ze gulzig langs zijn schacht, richting zijn ballen. En dan opeens neemt ze zijn lul zo ver mogelijk in haar mondje en begint ze hem in een heerlijk tempo te pijpen. Bert sluit zijn ogen — dit is mooier dan in zijn heetste droom. Er ligt een práchtige en bloedgeile jonge vrouw op zijn massagetafel, en die ligt aan zijn lul te zuigen!

Hij doet zijn ogen weer open, en geniet van wat hij voelt én ziet: De heerlijke ronde billen, met het minuscule stukje stof ertussen. Haar heerlijke ronde vormen — haar hele lichaam schrééuwt om geneukt te worden. Langzaam voelt hij zijn orgasme opkomen, maar hij wil nog niet klaarkomen. Hij wil zijn zaad diep in haar hete kutje spuiten. Het is alsof Lynn zijn gedachten kan lezen, want ze stopt met pijpen.

Ze komt overeind, trekt in één beweging haar stringetje uit, en gaat wijdbeens op de massagetafel zitten. Haar jonge kutje opent zich uitnodigend, en Bert wil zich op haar storten. Maar met een korte handbeweging houdt ze hem tegen. Jij mag even alleen maar kijken. Bert kan zich bijna niet beheersen, en daarom doet ze dit ook.

Hoe langer ze hem nu laat wachten, des te wilder en heter zal hij haar straks beminnen. Ze daagt hem uit. Ze geilt hem steeds verder op. Ze masseert haar clitje, en steekt dan twee vingers in haar kutje. En als haar vingers in en uit haar kutje pompen en Lynn haar ogen sluit, kan Bert zich niet meer inhouden. Hij duikt omlaag en stort zich met zijn mond op haar kutje. Zijn tong flitst door haar kletsnatte spleetje, terwijl Lynn zijn hoofd vastgrijpt en hem nog dieper in haar schoot begraaft.

Even hapt Bert naar adem, maar dan begint hij haar weer te beffen alsof zijn leven ervan afhangt. Aangeboden 97 Gevraagd 3.

Drenthe 1 Flevoland 1 Groningen 97 Utrecht 1. Ja 70 Nee Relevantie Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog. Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ja, ik ben 18 jaar of ouder.


pijpende meiden erotische massage leek

.

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Voor het gebruik van Speurders. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Wij gebruiken cookies Akkoord. Soort aanbieder Particulier 79 Zakelijk Geverifieerd Ja 2 Nee Aangeboden 97 Gevraagd 3. Drenthe 1 Flevoland 1 Groningen 97 Utrecht 1.

Ja 70 Nee Relevantie Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog. Soms heeft Bert geluk, en mag hij een heerlijk jong vrouwenlichaam onder handen nemen. En als hij dat jonge vlees dan kneedt en betast, slaat zijn fantasie vaak op hol. Dan dagdroomt hij dat ze zijn minnares is, en dat zijn massage het begin is van een lange, hete en stomende avond en nacht.

In zijn dagdromen wordt er urenlang beestachtig geneukt, met het ene orgasme na het andere. In het echt valt dat tegen: Nou ja, Bert heeft wel seks gehad, maar nog nooit op de massagetafel. Tot nu toe zijn werk en privé altijd gescheiden gebleven, helaas. Bert is best aantrekkelijk — daaraan ligt het zéker niet. Maar hij moet zich professioneel opstellen; als masseur kan hij het zich niet veroorloven om zélf een cliënt te verleiden.

Een ander zal dus het initiatief moeten nemen. Dat ís wel eens gebeurd; hij heeft heus wel eens cliënten verlekkerd naar hem zien kijken, en zelfs toespelingen horen maken.

Maar dat waren óf homoseksuele mannen óf oudere vrouwen die hij niet aantrekkelijk vond. Waren het jonge meiden geweest, dan had hij het wel geweten. Maar nu was hij er steeds niet op ingegaan. Zijn laatste klant van vandaag is laat; ze had er al moeten zijn. Bert kent haar nog niet, ze is hier nooit eerder geweest.

De afspraak is gemaakt via haar moeder, die vanwege een zwakke rug regelmatig bij Bert op tafel ligt. Hij weet alleen dat ze Lynn heet. Hij verwacht dat ze ongeveer van zijn leeftijd — hij is 22 — zal zijn: Bert is best nieuwsgierig naar hoe ze eruit ziet. Haar moeder is geen onaantrekkelijke vrouw, zeker niet voor haar leeftijd. Met een beetje mazzel heeft Lynn de genen van haar moeder; dan wordt het voor Bert een aangenaam halfuurtje.

Bert kijkt naar buiten, en ziet hoe een jonge vrouw van haar fiets afstapt. Zijn hart maakt meteen een sprongetje — als dit Lynn is, is dit zijn geluksdag. Wat een heerlijke vrouw! En als hij de deur voor haar opent, gunt ze hem meteen een stralende lach terwijl ze zich voorstelt: Hij neemt haar jas aan, en stelt vast dat ze een mooi lichaam heeft: Ze doet waarschijnlijk veel aan sport. Zijn gedachten dreigen meteen alle kanten op te schieten, maar Bert maant zichzelf bij de les te blijven.

De professional in hem ziet meteen dat ze zijn massage goed kan gebruiken: Hij gaat haar voor naar de massageruimte, wijst waar ze haar kleding kan ophangen, en trekt zich dan even terug. Als hij terugkomt, ligt Lynn op haar buik op de massagetafel.

Bert kan er niks aan doen: Nu ze vrijwel naakt is, is ze nog mooier dan hij had durven dromen. Prachtige lichtgetinte huid, heerlijke vrouwelijke vormen.

En ze gunt hem een mooi uizicht op haar ronde billen, die ze dankzij het minuscule stringetje helemaal vrij heeft gelaten. Ze had er een handdoekje overheen kunnen leggen, maar dat vond ze blijkbaar niet nodig. Bert voelt dat zijn lul meteen begint te steigeren, maar dat kan Lynn niet zien: Opnieuw spreekt Bert zichzelf streng toe, en dan gaat hij aan het werk.

Hij heeft alleen wat massageolie nodig, en zijn handen doen de rest. Intussen vertelt ze vrolijk over haar studie en haar sport, en Bert doet zijn best om zich te concentreren op wat ze zegt, maar dat valt niet mee.

Want in zijn wilde fantasieën heeft ze hem zojuist gesmeekt om haar te neuken, en heeft hij zich vervolgens passievol bovenop haar gestort. Hij beeldt zich in hoe hij haar benen hoog optrekt en haar diep en hard penetreert. Hij voelt in gedachten haar nagels in zijn rug krassen, terwijl hij zijn pik diep in haar schoot begraaft. Hij hoort haar in gedachten jammeren en kreunen dat ze klaarkomt… Opeens is Bert terug op aarde.

Het gekreun uit zijn fantasie is overgegaan in écht gekreun. Onder zijn handen ligt Lynn zachtjes te kreunen: Wat doe je dat goed! Dit had ik echt even nodig. Kan ik je niet mee naar huis nemen? Nu is het haar beurt om te lachen: De hele dag de mooiste vrouwen masseren!

Meteen valt hij stil — zei hij dat nou echt? Ook Lynn is er even stil van, en pas na een aantal seconden vraagt ze: Hoe hij de woorden uitsprak — ze gelóófde hem direct toen hij zei dat hij haar mooi vond.

Het is nu stil in de massageruimte, terwijl Bert nog altijd zijn werk doet. Hij voelt zich nog wat ongemakkelijk, maar merkt wel dat Lynn nu enorm ontspannen is — hij kan het vóelen. Ook zucht ze af en toe, en daaruit maakt hij op dat ze nog altijd geniet van zijn massage. Opeens doorbreekt ze de stilte, met zachte stem: Hij loopt om de tafel heen om nog wat massageolie te pakken, en op dat moment vinden hun ogen elkaar.

Opeens realiseert Bert zich wat er aan het gebeuren is. Deze meid is botergeil! En ze wil hem! En terwijl hij aan de grond genageld staat, ziet hij haar ogen afdwalen naar zijn kruis, waar zich een enorme tent in zijn joggingbroek aftekent. Ze krijgt een geil lachje om haar lippen, en fluistert dan: Maar Bert had nooit verwacht dat hij hierin de hoofdrol zou spelen.

Want Lynn richt zich op, steunt op haar linkerarm, en trekt dan met haar rechterhand in één keer zijn joggingbroek én boxer omlaag. Zijn stijve paal springt jubelend de vrijheid tegemoet, maar die vrijheid duurt maar even. Want terwijl Bert uit zijn broek stapt en zijn poloshirt over zijn hoofd trekt, pakt Lynn zijn harde lul gretig vast, en meteen begint ze zijn knuppel te verwennen met haar mond.

Met haar tong likt ze verlangend over de paarse eikel, en daarna likt ze gulzig langs zijn schacht, richting zijn ballen. En dan opeens neemt ze zijn lul zo ver mogelijk in haar mondje en begint ze hem in een heerlijk tempo te pijpen. Bert sluit zijn ogen — dit is mooier dan in zijn heetste droom.Kik sletjes sexfeest agenda


En als hij dat jonge vlees dan kneedt en betast, slaat zijn fantasie vaak op hol. Dan dagdroomt hij dat ze zijn minnares is, en dat zijn massage het begin is van een lange, hete en stomende avond en nacht. In zijn dagdromen wordt er urenlang beestachtig geneukt, met het ene orgasme na het andere. In het echt valt dat tegen: Nou ja, Bert heeft wel seks gehad, maar nog nooit op de massagetafel. Tot nu toe zijn werk en privé altijd gescheiden gebleven, helaas. Bert is best aantrekkelijk — daaraan ligt het zéker niet.

Maar hij moet zich professioneel opstellen; als masseur kan hij het zich niet veroorloven om zélf een cliënt te verleiden. Een ander zal dus het initiatief moeten nemen. Dat ís wel eens gebeurd; hij heeft heus wel eens cliënten verlekkerd naar hem zien kijken, en zelfs toespelingen horen maken. Maar dat waren óf homoseksuele mannen óf oudere vrouwen die hij niet aantrekkelijk vond.

Waren het jonge meiden geweest, dan had hij het wel geweten. Maar nu was hij er steeds niet op ingegaan. Zijn laatste klant van vandaag is laat; ze had er al moeten zijn.

Bert kent haar nog niet, ze is hier nooit eerder geweest. De afspraak is gemaakt via haar moeder, die vanwege een zwakke rug regelmatig bij Bert op tafel ligt. Hij weet alleen dat ze Lynn heet. Hij verwacht dat ze ongeveer van zijn leeftijd — hij is 22 — zal zijn: Bert is best nieuwsgierig naar hoe ze eruit ziet. Haar moeder is geen onaantrekkelijke vrouw, zeker niet voor haar leeftijd.

Met een beetje mazzel heeft Lynn de genen van haar moeder; dan wordt het voor Bert een aangenaam halfuurtje. Bert kijkt naar buiten, en ziet hoe een jonge vrouw van haar fiets afstapt. Zijn hart maakt meteen een sprongetje — als dit Lynn is, is dit zijn geluksdag. Wat een heerlijke vrouw! En als hij de deur voor haar opent, gunt ze hem meteen een stralende lach terwijl ze zich voorstelt: Hij neemt haar jas aan, en stelt vast dat ze een mooi lichaam heeft: Ze doet waarschijnlijk veel aan sport.

Zijn gedachten dreigen meteen alle kanten op te schieten, maar Bert maant zichzelf bij de les te blijven. De professional in hem ziet meteen dat ze zijn massage goed kan gebruiken: Hij gaat haar voor naar de massageruimte, wijst waar ze haar kleding kan ophangen, en trekt zich dan even terug. Als hij terugkomt, ligt Lynn op haar buik op de massagetafel. Bert kan er niks aan doen: Nu ze vrijwel naakt is, is ze nog mooier dan hij had durven dromen.

Prachtige lichtgetinte huid, heerlijke vrouwelijke vormen. En ze gunt hem een mooi uizicht op haar ronde billen, die ze dankzij het minuscule stringetje helemaal vrij heeft gelaten.

Ze had er een handdoekje overheen kunnen leggen, maar dat vond ze blijkbaar niet nodig. Bert voelt dat zijn lul meteen begint te steigeren, maar dat kan Lynn niet zien: Opnieuw spreekt Bert zichzelf streng toe, en dan gaat hij aan het werk. Hij heeft alleen wat massageolie nodig, en zijn handen doen de rest. Intussen vertelt ze vrolijk over haar studie en haar sport, en Bert doet zijn best om zich te concentreren op wat ze zegt, maar dat valt niet mee.

Want in zijn wilde fantasieën heeft ze hem zojuist gesmeekt om haar te neuken, en heeft hij zich vervolgens passievol bovenop haar gestort.

Hij beeldt zich in hoe hij haar benen hoog optrekt en haar diep en hard penetreert. Hij voelt in gedachten haar nagels in zijn rug krassen, terwijl hij zijn pik diep in haar schoot begraaft. Hij hoort haar in gedachten jammeren en kreunen dat ze klaarkomt… Opeens is Bert terug op aarde.

Het gekreun uit zijn fantasie is overgegaan in écht gekreun. Onder zijn handen ligt Lynn zachtjes te kreunen: Wat doe je dat goed! Dit had ik echt even nodig. Kan ik je niet mee naar huis nemen? Nu is het haar beurt om te lachen: De hele dag de mooiste vrouwen masseren! Meteen valt hij stil — zei hij dat nou echt?

Ook Lynn is er even stil van, en pas na een aantal seconden vraagt ze: Hoe hij de woorden uitsprak — ze gelóófde hem direct toen hij zei dat hij haar mooi vond. Het is nu stil in de massageruimte, terwijl Bert nog altijd zijn werk doet. Hij voelt zich nog wat ongemakkelijk, maar merkt wel dat Lynn nu enorm ontspannen is — hij kan het vóelen. Ook zucht ze af en toe, en daaruit maakt hij op dat ze nog altijd geniet van zijn massage. Opeens doorbreekt ze de stilte, met zachte stem: Hij loopt om de tafel heen om nog wat massageolie te pakken, en op dat moment vinden hun ogen elkaar.

Opeens realiseert Bert zich wat er aan het gebeuren is. Deze meid is botergeil! En ze wil hem! En terwijl hij aan de grond genageld staat, ziet hij haar ogen afdwalen naar zijn kruis, waar zich een enorme tent in zijn joggingbroek aftekent.

Ze krijgt een geil lachje om haar lippen, en fluistert dan: Maar Bert had nooit verwacht dat hij hierin de hoofdrol zou spelen. Want Lynn richt zich op, steunt op haar linkerarm, en trekt dan met haar rechterhand in één keer zijn joggingbroek én boxer omlaag. Zijn stijve paal springt jubelend de vrijheid tegemoet, maar die vrijheid duurt maar even. Want terwijl Bert uit zijn broek stapt en zijn poloshirt over zijn hoofd trekt, pakt Lynn zijn harde lul gretig vast, en meteen begint ze zijn knuppel te verwennen met haar mond.

Met haar tong likt ze verlangend over de paarse eikel, en daarna likt ze gulzig langs zijn schacht, richting zijn ballen. En dan opeens neemt ze zijn lul zo ver mogelijk in haar mondje en begint ze hem in een heerlijk tempo te pijpen. Bert sluit zijn ogen — dit is mooier dan in zijn heetste droom.

Er ligt een práchtige en bloedgeile jonge vrouw op zijn massagetafel, en die ligt aan zijn lul te zuigen! Wij gebruiken cookies Akkoord. Soort aanbieder Particulier 79 Zakelijk Geverifieerd Ja 2 Nee Aangeboden 97 Gevraagd 3. Drenthe 1 Flevoland 1 Groningen 97 Utrecht 1. Ja 70 Nee Relevantie Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog. Dit is een erotische advertentie.

Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon

pijpende meiden erotische massage leek